Werkzaamheden Herinrichting Kloostertuin

WE STELLEN ONS GRAAG AAN U VOOR

In opdracht van de gemeente Doesburg gaan wij, aannemer Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek, aan de slag met de herinrichting van de parkeerplaatsen aan de Kloostertuin. Een mooi project, dat ons op het lijf is geschreven.

WAT GAAN WE DOEN

Parkeerplaats Kloostertuin wordt opnieuw ingericht. De verhardingen worden vervangen door nieuwe stenen, er komen extra parkeerplaatsen bij en er worden groenstroken aangelegd. Ook pakken we het park en de speeltuin aan.

START VAN DE WERKZAAMHEDEN

De werkzaamheden starten op maandag 18 januari. We werken in fasen en starten bij fase 1. Op de achterzijde vindt u de fasering. De werkzaamheden zullen ruim voor Koningsdag gereed zijn. Op de drukke winkeltijden tussen vrijdagmiddag en zaterdag werken we niet.

WE HOUDEN U BEREIKBAAR

Om overlast te beperken, werken we in fasen met werkvakken die steeds opschuiven. Voor de bereikbaarheid van de winkels zetten we verschillende middelen in. De achteringang van uw perceel zullen we zolang mogelijk open houden. Er komt een moment dat we de ingang voor een korte periode moeten afsluiten. We zullen persoonlijk contact met u opnemen om dit te bespreken.

WE HOUDEN U OP DE HOOGTE

Onze omgevingsmanager Wim de Lang is iedere maandag op locatie. Ook is hij bereikbaar via onderstaand telefoonnummer en e-mailadres. Per fase zullen we een flyer verspreiden met de dan geldende maatregelen. Hierop zijn de looproutes en het afgezette werkterrein weergegeven.

UW VEILIGHEID

Uiteraard denken wij aan uw veiligheid door het instellen van omleidingen en het plaatsen van waarschuwingen en afzettingen. Om onveilige situaties te voorkomen, verzoeken wij u deze in acht te nemen. Betreding van het werkterrein is vanwege uw eigen veiligheid niet toegestaan, tenzij anders overeengekomen met Dusseldorp. Hulpdiensten zijn op de hoogte van onze werkzaamheden en wijzigingen ten behoeve van de bereikbaarheid.

VOORZORGSMAATREGELEN INZAKE CORONAVIRUS

Uiteraard werken wij volgens de door de overheid gestelde voorzorgsmaatregelen om verspreiden van het coronavirus te voorkomen. Op ons werk is het samenscholingsverbod, meer dan drie personen bijeen, niet van toepassing. Bij werkzaamheden waar wij binnen de 1,5 meter met twee personen werken is deze keuze bewust gemaakt, omdat de werkzaamheden anders niet uit te voeren zijn. Dit is maximaal vijf minuten per handeling toegestaan. Heeft u vragen over ons protocol? Dan kunt u hierover informeren bij de uitvoerder. Uitgangspunt op ons werk is: wees alert en houd afstand.

Vragen? Onze omgevingsmanager WIM DE LANG helpt u graag

Met vragen of opmerkingen kunt u terecht bij Wim de Lang, de omgevingsmanager van Dusseldorp. Hij is bereikbaar via e-mail w.delang@dusseldorp.nu of telefonisch via 06 – 22 75 27 95

Wij dankEN u hartelijk voor uw begrip en medewerking

Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek B.V. – Westfalenstraat 3 – 7418 DB Deventer

Postbus 55 – 7130 AB Lichtenvoorde – T. 0544-488488 – info@dusseldorp.nu

Terug naar boven